Kies voor de kwaliteit van hoogwaardig natuursteen

Wat wij aan uw (bouw)project kunnen bijdragen, laten we u graag zien. Kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking. Of makkelijker nog… wij komen wel naar u toe. Om direct te zien waar de toepassingen en de mogelijkheden voor de keuze van natuursteen voor uw project liggen.

Vul het onderstaande formulier in voor het maken van een afspraak.
Of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. We staan u graag te woord.

 

Teunie Van BeelenTeunie Van Beelen
14:44 11 May 22
Zo ontzettend blij met ons aanrechtblad!! Super geholpen door vriendelijk personeel! Top!
Anoushka Van LingenAnoushka Van Lingen
07:00 05 Feb 22
Een bedrijf waar ik zeker weer terug kom. Vriendelijke mensen met heel veel kennis en goed advies. Het is duidelijk dat ze veel ervaring hebben. Nog steeds elke dag blij met mijn aanrechtblad, wastafelblad en badkamer van Ligtvoet natuursteen.
Jolanda BaarsJolanda Baars
18:07 25 Nov 21
Professioneel, vriendelijk en prachtige kwaliteit. Denken echt met je mee en komen met ideeën en oplossingen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Snelle levering en montage, fijn contact gehad met een prachtige en getalenteerde dame van de backoffice. Zou het zeker aanraden!
Ineke HoeversIneke Hoevers
09:34 11 Jul 21
Wat een vakmensen!Bij ons hebben ze de badkamer, keukenblad, dorpels, vensterbanken, toilet en de hal gedaan. En wat zijn wij blij met bet resultaat!Wij hebben diverse steenhouwerijen bezocht.Maar wij waren er al snel uit dat Ligtvoet Natuursteen het moest worden. Fijne service, eerlijk advies, eerlijke prijs en top kwaliteit en zeer vriendelijk mensen.Absoluut een aanrader.
sandra bakkersandra bakker
09:38 10 Jul 21
Prachtig familiebedrijf al 3 generaties lang, vakmensen die weten waar ze het over hebben en de mooiste dingen kunnen maken! Van aanrechtbladen, vensterbanken tot badkamermeubels, renovaties en nog veel meer. Aanrader!
js_loader


    Ligtvoet Natuursteen
    Meer en Duin 60B
    2163 HC Lisse

    0252 – 420980
    info@ligtvoetnatuursteen.nl